Gipsarbejde Køge, Ringsted og Roskilde

Brug en dygtig tømrer til gipsarbejde, og lad Langthjems Tømrer Firma sætte din gipsvæg op.

Gipsarbejde

Brug en professionel tømrer til opsætning af gips

Hos Langthjems Tømrer Firma har vi gennem mange år opnået solid erfaring med opsætning af gips – som både gipsvæg og gipsloft.

Står du med et større rum, som du ønsker at opdele i mindre og nye rum, kan en let og velisoleret opsætning af gips til en gipsskillevæg være en rigtig god løsning. Langthjems Tømrer Firma tilbyder gipsarbejde, hvor vi naturligvis følger alle gældende lovkrav. Der er nemlig særlige krav til opsætning af gips i vådrum, ligesom gipsloft også stiller krav mht. elinstallationer mm.

Når vi laver gipsarbejde, er det typisk:

  • Opbygning af enten træskelet eller skelet i stålskinner
  • Montering af dampspærre hvis nødvendigt
  • Isolering
  • Påføring af gipsbeklædning
  • Spartling, slibning og finish
  • Pudsning af vægge og lofter og evt. reparation

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Hvis du står og mangler et ekstrarum til din bolig, kan det være en rigtig god idé at få sat en gipsvæg op. En gipsvæg er, i modsætning til en væg i beton eller mursten, sjældent bærende eller stabiliserende. Det betyder, at væggen nemt kan fjernes igen, hvis du igen vil have slået de to rum sammen til et. Langthjems Tømrer Firma er eksperter i alle former for gipsarbejde, og kan rådgive dig om, hvordan du kan ændre husets ruminddeling og udnytte pladsen mest ideelt.

Den største fordel ved gipsvægge er netop, at de er nemme at opsætte og fjerne. De er derfor skræddersyet til boliger, hvor familien har muligheden for at flytte eller fjerne væggene i takt med, at børnene bliver større og ønsker et større værelse. Samtidig er de ideelle, når der pludselig er flere børn, der skal have hver deres værelse, og man så kan dele et stort rum op i mindre. Her er gipsvægge en stor fordel og byder på mange muligheder.

Spørgsmål?

Ring på
20 45 08 59
og hør nærmere om
mulighederne.

Vi løser gipsarbejde med fokus på kundetilfredshed

Når Langthjems Tømrer Firma løser en opgave med gipsarbejde, sker det altid ud fra kundens behov og de aftaler, vi laver. Vi sætter en ære i at levere kvalitet og overholder alle aftaler om såvel tid som pris. Og så rydder vi op efter os. Vi ved, at det kan være generende at have håndværkere, så vi forlader altid en byggeplads så pænt som overhovedet muligt. Også når byggepladsen er dit hjem!

Få et tilbud om opsætning af gips

Vi kører ud hver dag og løser opgaver med gipsarbejde i Ringsted, Roskilde, Køge og på Sjælland. Vi kommer gerne forbi for at drøfte din byggeopgave med dig og give dig et uforpligtende tilbud på kvalitetsstærkt arbejde med gips. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 45 08 59, måske er vi lige ude at klare opsætning af gips et sted, men så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Vi udfører kvalitets tømrerarbejde i Ringsted, Roskilde, Køge & på hele Sjælland