Døre & vinduer nær Ringsted, Roskilde og Køge

Hvis du skal bruge en dygtig tømrer til nye døre og vinduer, så kontakt Langthjems Tømrer Firma – vi har ekspertisen.

Døre og vinduer

Vi monterer døre og vinduer – så de sidder, som havde de altid været der

Når man ønsker ny dør eller vindue, er det oftest fordi, huset eller ejendommens nuværende døre og vinduer har set bedre dage. De der sidder i huset i dag, kan være nogle, huset er ”født” med, og uanset at de nu er blevet utætte og utidssvarende, passer de oftest ind i eksisterende rammer og karme.

Som tømrer har Langthjems Tømrer Firma stor erfaring med montering, og vi kan tilpasse de nye døre og vinduer, så de sidder helt perfekt. Det kræver præcision og omhyggelighed, og det har vi. Vi får mange opgaver med montage, det kan være alt fra det lille badeværelsesvindue til udskiftning på hele ejendommen. Vi monterer typisk døre og vinduer, der er energirigtige med lavenergiruder.

Gennem årene har Langthjems Tømrer Firma stået for montering af vinduer og døre i alle stilarter og på alle typer ejendomme, lige de småsprossede bondehusvinduer til de store panoramavinduer. Uanset vinduets og dørens størrelse skal montering af nye døre og vinduer være perfekt ned til mindste millimeter. Vi er ikke tilfredse, før du er det.

Altid kvalitet - til tiden

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi går op i, at aftaler holdes - og leverer til tiden
  • Vi lever af tilfredse kunder

Nye vinduer og døre er også en økonomisk gevinst

Hvis dine nuværende døre og vinduer er meget utætte, lader de en masse varme passere direkte ud i det fri. Når Langthjems Tømrer Firma sætter nye døre og vinduer i, vil det ske med lavenergiruder, og det kan du mærke på din varmeregning med det samme.

Samtidig giver SKAT med det genindførte håndværkerfradrag mulighed for fradrag for udgifter til arbejdslønnen ved håndværksydelser med grønt sigte, og det gælder blandt andet også montering af døre og vinduer – læs gerne mere på SKATs hjemmeside

Enhver ejendom vil stige i værdi efter montering af nye vinder og døre, så uanset om du går med salgstanker, vil din ejendom se betydeligt mere velholdt ud. Det kan du glæde dig over mange år frem.

Spørgsmål?

Ring på
20 45 08 59
og hør nærmere om
mulighederne.

Nye døre og vinduer fra start til slut

Langthjems Tømrer Firma kan stå for montering af døre og vinduer med alle de opgaver, der skal klares, for at resultatet bliver helt perfekt, og det betyder, at vi står for

  • Selve udskiftningerne – inklusive bortskaffelse af de gamle døre og vinduer
  • Karme
  • Sålbænke
  • Gerikter
  • Fugearbejde til den sidste finish er på plads

Dit nuværende materiale skal bortskaffes på miljørigtig og sikker vis, og det står vi for. Sammen med dig vurderer vi, om montering af døre og vinduer skal ske med nogen form for genanvendelse af de nuværende karme og rammer, eller om der skal ske udskiftning af alle elementer. Vi laver sålbænke og gerikter, hvor du ønsker det, og sørger naturligvis for, at alt er fuget og tæt.

Få et tilbud på nye døre og vinduer

Langthjems Tømrer Firma kører hver dag ud og monterer nye døre og vinduer på ejendomme og huse i Ringsted, Roskilde, Køge og på Sjælland, og vi kører også gerne forbi dig for at give dig et uforpligtende tilbud på montering af nye døre og vinduer. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 45 08 59 – måske står vi midt i arbejde, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Vi udfører kvalitets tømrerarbejde i Ringsted, Roskilde, Køge & på hele Sjælland